речник контакт

Шлепер во дефект, два часа ја блокираше крстосницата кај Базенот

Како да се стигне навреме во градот од еден во друг дел на Велес??

Петар Печков

Кога не оди, не оди. Како поинаку да  се каже тоа што претпладнево во градот имаше застој во сообраќајот кон новиот дел  на Велес.  

Имено шлепер ( на фотографијата) се расипал токму кога требало да заврти кон индустрискиот пат, аза да излезе од Велес. Ама немал среќа.

Така  останал тука два часа, додека не бил отстранет дефектот.

Претпладнево гужва на оваа крстосница, на пладне во центарот...

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »