речник контакт

Шо може еден лаптоп да ти направи

Типацов или е богат или е будала, еве зошто :))

Аница Солева





АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »