речник контакт

Што се се` вози по велешките улици

И лимузини и арабаџиски коли

Петар Печков

Оваа слика илустрира што се може да се види по улиците на градот. И скапи лимузини и арабаџиски коли водени од коњи.

С'est la vie , Esto es la vida, велат вранцузите, шпанците или по нашки Тоа е животот

АНКЕТА »

Дали 8-то место на ФК Борец во Првата лига ги задоволи вашите очекувања?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »