речник контакт

Штрковите, дел од градското живеење

И на крововите и по Вардар, тие се тука

Петар Печков

Ова лето повеќе штркови најдоа свој дом во Велес. Ги има на повеќе локации а еве  на фотографиите погоре, некои од нив.

 До пред некоја година слика, која никој не помислуваше дека ќе се врати, пак ја има. Штрк во Вардар. Но и на кровот од Хотелот Виола Зора.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »