речник контакт

бесплатен интернет за велешани во центарот на градот

Бесплатен интернет во Младинскиот парк и околу Гимназијата

Петар Печков

Зелените површини  во центарот на Велес, омилените  шеталишта на младите, добија бесплатна интернет врска. 

Зоната околу паркот во Гимназијата Кочо Рацин и Младинскиот парк е опремена и подготвена,  на сите љубители на комуникациски технологии,  да им овозможи интернет часови на отворено. 

Ова е  проект на Општина Велес од областа на информатичката технологија. 

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »