речник контакт

„Враќање“

Дел од атмосферата на театарската претстава „Враќање“.

Аница Солева

Дел од атмосферата на театарската претстава [b]„Враќање“[/b] (Харолд Пинтер) на 15.02.2006 година, по повод 50 години театарска дејност на Ристо Мајсторов од Велес. [b]Режија:[/b] Ристо Мајсторов [b]Сценографија:[/b] Илија Настев [b]Избор на костими:[/b] Т. Стојановска [b]Избор на музика:[/b] Ристо Мајсторов [b]Актери:[/b] Љубе Терзијев, Едмонд Сотир, Самоил Ѓ. Стојановски, Милорад Ангелов, Кирил Гравчев и Весна Димитровска.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »