речник контакт

„Караула“ на кино

Пет причини зошто до недела навечер треба да се гледа филмот „Караула“ кој е македонско-хрватска продукција.

Петар Печков

Пет причини зошто до недела навечер треба да се гледа филмот „Караула“ кој е македонско-хрватска продукција. 1. Бидејки од играчка на крајот испаѓа плачка 2. Заради Халид Беслик и Електични оргазам 3. Заради велешанецот Зоран Љутков 4. Заради маестралнот босанец капетан, еден од актерите во сараевска ТВ Аудиција 5. Заради неговата мисла „не важно колку ќе испиеш, туку кога да повратиш“ Треба да се види и Галичица и уште многу друго во ова комедија-трагедија До недела од 18 и 20,30 кино 11 Октомври

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »