речник контакт

„Фауна на Македонија“

Бирото за филателија при Македонски пошти објави нова серија на поштенски марки, насловена „Фауна на Македонија“. Со неа се прикажани пет видови на речна риба, која се наоѓа во реките во Македонија. Тие се со номинална вредност од 12, 36 и 100 денари и веќе се пуштени во промет.

Петар Печков




\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »