речник контакт

'цкање предизвикалo две убиства

Еден Колумбиец го убил својот внук додека се обидувал да прекине да 'цка заплашувајќи се со својот револвер.

Никола Солев

Еден Колумбиец го убил својот внук додека се обидувал да прекине да \'цка заплашувајќи се со својот револвер. Откако го убил 21 годишниот студент David Galvan, својот внук, тој со истиот револвер се самоубил.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »