речник контакт

Агро Ели со четврти маркет во Велес (фото видео)

Производите на Маслодајна се со најповолна цена во градот во нивните четири маркети

Петар Печков

Агро  Ели ја шири продажната мрежа во Велес, денес, сабота, го отвори четвртиот  маркет во Велес, близу споменикот на Бауман во Нова населба, кај училиштето Васил Главинов.  Купувачите овој ден добија попусти на производите на Маслодајна, кои и секојдневно се со најниска цена во градот во нивните четири маркети.

„Се грижиме за нашите сограѓани, да имаа можност за користење на прозиводите на Маслодајна, масло за јадење, маргарин, локум алва сите производи со еден век традиција,по најниски цени во градот и во Македонија.Да им понудиме голем асортиман за сите други производи, со добри цени, прифателиви за сите потрошувачи“ – кажа Софија Лазова, директорка на Агро Ели.  

Денес беше органзирана и наградна игра, која ќе трае и наредните денови, се додека не се предадат сите 200 предвидени награди за потрошувачите .  
Првиот маркет на Агро Ели   е спроти Пошта, вториот кај Авона а третиот во зградата на Пододекор  кај Багремче.

 ПР текст

АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »