речник контакт

Велешките гимназијалци на 24 мај во посета на базиликата Сан Клименте

Велешките гимназијалци од трета година на 24 мај, денот на Словенските просветители Св.Кирил и Методиј беа во Ватикан и се поклонија на моштите на Св. Кирил во базиликта Св.Клементе

Петар Печков

 Еве повеќе фотографии од престојот на гимназијалците во Рим но неколку италијански градови, Венеција, Фиренца, Верона и на враќање на Плитвичките езера.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »