речник контакт

Ефикасно петто коло од општинската фудбалска лига

Извор и натаму лидер на табелата

Петар Печков

резултати 5-то коло ОФЛ Велес
 Форца нова - Мартолци 07   3:4
 Богомила - Илинден БС         2:0
 Башкими – Гемиџии              3:2
 Извор 09 – Горски                2:0
 Младост слободен
Т А Б Е Л А
1.   Извор  09             5    4  1   0   12:2    13
2.   Мартолци 07       4    3  1   0   15:5    10 
3    Форца Нова        4    3  0   1   18:6     9
4.   Младост               4    2  1   1   13:9      7
5.   Богомила             5    2  1   2   12:11   7
6.   Башкими              5    2  0   5   12:11   6
7.   Горски                  5    1  0   4   9:12     3
3    Гемиџии               4    0  1   3   9:18     1
9.   Илинден БС         4    0  0   4   1:12     0

9-то коло 22/23 октомври
 Мартолци – Горски
 Гемиџии -  Извор
 Форца нова – Младост
 Илинден БС – Башкими
 Богомила слободна

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »