речник контакт

Кинг чикен и во Велес

Највкусно печено пиле во секое време, достапно и во Велес, од 9 до 24ч.

Петар Печков

Ланецот на  продавници за печени пилиња на познатиот  македонски  бренд  ,,King ciken,, , се прошири и во Велес.

Од  денес, среда и велешани  можат да се снабдат со квалитетен избор на печени  пилиња, по пристапни цени.

Понудата е за 200 и 150 денари, во зависност од големината на пилето. Работно време е од 9  до 24ч. секој ден. Порачка може  и телефонски на бројот 071/677 653.  

Продавницата е лоцирана спроти зградата на Пошта и Градската аптека.      

 текстот е платен   рекламен оглас

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »