речник контакт

ОПШТИНСКА ФУДБАЛСКА ЛИГА, резултати и табела

По барање на вас посетителите на ТРМР секој понеделник ќе ги имате резултатите од општинската фудбалска лига

Петар Печков


12 коло резултати

Македонско сонце – Младост       1:3
Мартолци 07 – Бирлик                  0:3
Илинден БС – Гемиџии                  0:3
Башкими – Горски                          2:3
Извор 09 – Интернационал           3:0 служб

Табела                                                         
1. Гемиџии                  27 бода                  
2. Бирлик                    26                            
3. Извор 09                 24                             
4. Младост                  20                             
5. Горски                    20                            
6.Мартолци07            18
7. Башкими                 15
8. Илинден БС               9
9. Македонско сонце     8
10. Интернационал       3

 

идно 13  коло сабота 23 април

Младост – Илинден БС

Гемиџии – Мартолци 07

Бирлик – Извор 09

Интернационал - Горски

Македонско сонце – Башкими (понеделник 16 ч)

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »