речник контакт

Општински електронски гласник

Локалната власт започна да издава месечен весник

Петар Печков

 Општина  Велес започна да издава месечен весник, кој е во електронско издание. На десет страници со текст и фотографија се пренесени настаните кои се случија изминатиот месец, а во кој учествуваше локалната власт кои пак  тие беа во  нејзина организација.  

Според најавите овој електронски месечник ќе продолжи да излегува и во следниот период.  Во изданието за месец јануари читателите можат да прочитаат за првото новороденче во 2015-та , за празнувањето на Божик,Водици, за првите настани  од  Велес град на  културата, за одбележувањето на  Василица..  

Еве каде можете да го прочитате овој месечник: 

http://uslugi.veles.gov.mk/Shared%20Documents/%D0%9C%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%20%D0%B2%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20-%20%D0%88%D0%B0%D0%BD%D1%83%D0%B0%D1%80%D0%B8%202015.pdf

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »