речник контакт

Оригинален, рециклиран, светлечки Снешко Белчо

Овој Снешко и создаден од употребени пластични чаши

Петар Печков

Сопствениците на кафетеријата ,,Пјур,,  смислија оригинален начин како да ја честитаат Новата година, но и да ја разубават околината.

Направија Снешко Белчо од пластични чаши, повеќе од 300, му наместија нос, очи, шал и капа, поставија внатре  светилки. Браво за инвентивноста

 

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »