речник контакт

Отворено APEX CASINO во Велес (фото)

Ова е 11-то во Македонија и дел од ланецот казина низ Европа

Петар Печков

Од петокот вечерта во Велес започна со работа  APEX CASINO, лоцирано во некогашната Градска кафеана.

Тоа е 11-то во Македонија и дел од ланецот казина на APEX ж во Европа и светот.

 Дел од атмосферата низ следната фото галерија

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »