речник контакт

Снег до гуша, и повеќе

Како ЈП Македонија пат го чистеше снeгот на патот до ски центарот Кожуф

Петар Печков Низ овие фотографии можете да бидете сведоци колку снeг имаше на патот ски центарот Кожуф. На некои места повеќе од три метра, повисоко од сообраќајните знаци кои и не се гледале покрај патот.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »