речник контакт

Стартуваше пролетниот дел од Општинската фудбалска лига

Младост ја зголемува предноста

Петар Печков

Во првото полетно коло на ОФЛ,  12-то по ред поостинати се следените резултати:

Бирлик -Младост            2:4

Форца Нова - Горски      3:0

 Гемиџии - Илинден БС  1:1

Башкими -  Мартолци   1:1

слободни беа  Илинден 1955 и Интернационал  

екипата на Богомила е исклучена од лигата поради два недоиграни натпревари 

                     Т   А   Б   Е   Л   А

1. Младост                        10       9   1  0    21:8     28

2.Башкими                       10        6   2  2    22:14   20

3.Илинден 1955                9        5   2  2     15:12  17

4. Форца Нова                10        4   2   2     13:7    16

5. Гемиџии                      10        4   3   3    22:13  15

6. Мартолци                   10        3   4   3    18:20  13

7.Илинден БС                 10        3  2   5    26:21   11

8.Интернационал            9        2   1  6    12:20    7

9. Бирлик                         10        2  1  7     20:28    7

10.Горски                        10         1   0  9    13:39    3

 

 Следно  13 коло,   28 и 29 март

Младост - Гемиџии

Илинден  БС - Форца Нова

Интернационал - Башкими

Мартолци - Илинден 1955

слободни:  Бирлик и  Горски

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »