речник контакт

Христос Воскресна - Честит Велигден, Честит 1-ви мај денот на трудот

ТрМр Ви посакува пријатни празници

Петар Печков

Нека светлината на Христовото Воскресение  ги осветли вашите срца,а неговата љубов,го благослови вашиот живот и вашиот дом ... Христос Воскресна

Први мај  поминете го  во ведро расположение, со многу успеси во животот и во работата, секој поединец да  има подеднакви можности да живее од својата чесна и посветена работа!

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »