речник контакт

Чиј е женскиот труп пронајден попладнево во Вардар

Пронајден е во месноста Пресвета, кај бавчите на Јулика

Петар Печков

Попладнево околу 15 часот во реката Вардар, во месноста Пресвета е пронајден женски труп. Телото е пронајдено кај бавчите на Јулика.  

Од полиција информираа дека жената е идентификувана како Славка Т. на 85 год. возраст од Велес. Телото по наредба на јавен обвинител е предадено на фамилијата.

 Денес  околу 14,20 часот очевидци тврдат дека жена  скокнала во  Вардар кај Мало мовче. Петокот исто така жена скокна во Вардар кај ракометното игралиште во Градски парк. Ова тело се уште не е пронајдено.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »