речник контакт

Штрковите си дојдоа дома

Старите велат дека по Благовец се враќаат и ластовиците и штрковите, што во пракса деновиве се покажа.

Петар Печков

Дека пролетта е тука, освен убавото време покажуваат и овие фотографии. Штрковите ги свија гнездата и пак се дома.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »