речник контакт

Како за неколку дена книгата за Петар Келеман стана најпродавана во Велес

Книгата уште не промовирана, го предизвика вниманието на јавноста. Или се за атентатот во Марсеј. Истражувачка книга, која се чита во еден здив.

Петар Печков


Се за атентатот во Марсеј или Патувањето на петар Келеман е книгата која деновие излезе од печат на авторот Меглен Горски. Веќе ја има во киосците од градот, за неколку дена се продадени 400 примероци и веќе се прераскажува тоа што е напишано.

За улустрација цитатот на Нсотрадамус кој предвидел дека: Во времето на народната жал, невидливиот ркал ќе војува против еден млад Македонец.Галијата ќе се затресе а бродот ќе биде во опаснсот. За Марсеј ќе се говори на запад.

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »