речник контакт

Нов возен ред на МЖ, по еден воз помалку од и кон Скопје

МЖ транспрот, без образложение, укина по еден воз во попладневните часови кои сообраќаат за и од Скопје, кон Велес

Петар Печков

Од денес, 4-ти април, ЈП МЖ - транспорт ги укина возовите кои сообраќаа од Скопје кон Гевгелија во 19,40 и локалот од Велес кон Скопје во 18,14.

Истовремено локалот кој сообраќаше од Скопје до Велес со тргнување во 16,40 сега продолжува до Гевгелија. Возот пак кој пак од Гевелија за Скопје поаѓаше во 16, ќе тргнува во 16,48 часот.Тоа значи дека во Велес за Скопје ќе биде околу 18,30 часот.

 Во соопштението од ЈП МЖ -транспрот нема образложение за оваа промена.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »