речник контакт

10 дена Градскиот саат нема да чука

Поради реконструкција Саат кулата во Велес, нема да работи во наредните десетина на дена.

Петар Печков

На велешани точното време наредните десетина дена нема да им го покажува Градскиот саат. Причина за тоа е обновата на механизмот, што се случува еднаш на десетина години.

АНКЕТА »

Дали користите велосипед во Велес?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »