речник контакт

10-ка за 5-ка

Радио 5ФM прослави 10 години постоење

Петар Печков

Со журка во ноќниот клуб Ноктурно радио 5ФМ ја одбележа 10-тата годишнина. Многу успех во етерот на Владимир и Љупче и целата екипа, и уште една нула зад сегашната бројка на постоење. На забавата добро расположение, познати лица локални и македонски за 10-ка за 10-тата годишнина.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »