речник контакт

11-то коло ОФЛ Велес

Извор сам на врвот, откако Мартолци паузираше

Петар Печков


 
  Резултатит од 11-то коло
  Богомила - Извор 0:4
  Младост - Горски 6:1
  Форца нова - Гемиџии 1:1
 
Т А Б Е Л А
 1. Извор              9   8  1  0   21:4   25
 2. Мартолци       8   7  1  0   22:8   22
 3. Форца нова    9   4  1  4   23:13  14
 4. Младост          9   4  2  3   24:16  14
 5. Гемиџии          8   2  2  4   11:21   8
 6. Богомила        8   2  1  5   11:23   7 
 7. Горски            9   1  1  7   16:31   4
 8. Илинден Б.С.  8   1  0  7    5:20   3

следно коло се игра на 22 април,поради Велигден се паузира

Илинден - Форца нова
 Гемиџии- Младост
 Гортски - Богомила
 слободни Мартолци, Извор

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »