речник контакт

15 години радио Голди

Второто приватно радио во Велес одбележа јубилеј 15 години постоење. Честитки за Божана Ќулавкова

Петар Печков

Наместо текст, фотографитите нека зборуваат за забавата која по овој повод се случи во Сината сала.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »