речник контакт

150 БМВ автомобили на собир во Велес (фото)

Награди за најдобрите

Петар Печков

Повеќе од 150 возила БМВ од  Македонија, но и гости од Софија Бугарија неделата беа претставени на  4-тиот официјален собир на членовите на БМВ автомобилите од Македонија. 

Натпреварот се одржа на паркингот пред Мотел Македонија.  Колкав интерес имало за настанот , зборува и тоа што немало доволно места за паркирање, се било пополнето. 

Биле доделени пехари за најдобри во серијата, најубави во класата, најубаво ретро возило, најубав дизел. За собирот да има висок адреналин  имало и дрифтање и брн аут.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »