речник контакт

15-то коло ОФЛ Велес

Трката помеѓу Мартолци и Извор за првак продолжува

Петар Печков

 

  Горски- Мартолци 1:4
  Извор – Гемиџии 3:0
  Младост – Форца Нова 1:1
  Слободни: Богомила, Илинден

              Т   А   Б   Е   Л   А
1.    Извор               12    10   1    1     30.6    31
2.    Мартолци        11   10    1    0     35:11   31
3.    Младост           12    6     3    3     23:13   21
4.    Форца Нова    12     4     3    5     22:22  15
5.    Богомила         11    4     2    5     17:25   14
6.    Гемиџии           11    2      2    7     12:30    8
7.     Илинден          11   1     2     8      2:22     5
8.     Горски             11    1    1     9     20:36    4

Следно коло  20 мај Градски стадион
 Мартолци – Младост
 Форца Нова – Богомила
 Илинден БС – Извор
 Слободни: Гемиџии, Горски 

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »