речник контакт

17 коло Општинска фудбалска лига

Во дербито на колото Бирлик ги победи Гемиџии и го освои врвот

Петар Печков

Илинден – Извор                       0:3
Македонско сонце – Горски     0:3
Мартолци – Башкими                4:1
Гемиџии – Бирлик                      0:3
Младост слободен

Т  А  Б  Е  Л  А


1.    Бирлик               39
2.    Извор  09           37
3.    Гемиџии             36
4.    Горски                29
5.    Мартолци 07      27
6.    Младост             24
7.    Башкими             24
8.    Македонско сонце14
9.    Илинден БС         10
10.    Интернационал     3

Последно 18 коло сабота

Бирлик -  Младост
Горски – Илинден
Башкими – Гемиџии
Извор – Мартолци
Македонско сонце слободен

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »