речник контакт

70 години од победата над фашизмот (фото)

Како беше пред 70 години и како денес Русите го одбележаа овој ден

Петар Печков

Истоијата низ фотографии од пред 70 години и Москва денес

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »