речник контакт

8-ми март во снег

Празникот на жената со нежна бела снежна покривка

Петар Печков

Како и пред две години, така и овој 8-ми март донесе снег. Празникот во невообиачено, бело руво.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »