речник контакт

Apocalyptica во Скопје

Концертот е закажан за 30.05.2006 најверојатно во универзална сала. Вакво несто беше најавувано и лани ама ништо не испадна концертот бесе одложен па барем јас искрено се надевам дека така нема да се случи и оваа година.

lj lkjl

Дискографија на бендот: 1.Plays Metallica By Four Cellos (1996) 2.Harmageddon Single (1998) 3.Inquisition Symphony (1998) 4.Cult (2000) 5.Live DVD (2001) 6.Path vol. 2 Single (2002) 7.Reflections (2003) 8.Bittersweet Single (2004) 9.Wie Weit Single (2005)

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »