речник контакт

Av Voice changer software

Windows Vista blablabla..., еве нешто поразлично од софтверот за кој сме навикнати да читаме и слушаме...

lj lkjl

Одлично програмче за гласовен морфинг, компатибилен е со повеќето интернет messenger(и), има опции за морфинг во детски, женски, машки и животински глас, поддржува ефекти во реално време и има опција за снимање во повеќе формати. Одличен е за маскирање на вашиот глас. [url=www.audio4fun.com/download/vcs_gold_aff.exe]AV VCS 4.0.54[/url]

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »