речник контакт

Blackle

Blackle е пребарувачка машина поддржана од Google, со таа разлика што позадината е црна. Креаторите на Blackle сакаат да потсетат дека треба рационално да се троши енергијата, а тоа го прави токму оваа црна позадина.

Зоран Николов

Blackle е пребарувачка машина поддржана од Google, со таа разлика што позадината е црна. Креаторите на Blackle сакаат да потсетат дека треба рационално да се троши енергијата, а тоа го прави токму оваа црна позадина.

\"\"www.blackle.com


Совет: Ставете си ја оваа страница како почетна на вашиот web-прелистувач.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »