речник контакт

Donkey Kong

Играва е историја, но вреди повторно да се проба (барем за да се потсетите колку пари имате фрлено на флипери).

Никола Солев

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »