речник контакт

Embriothomy и Paralizer во Баба

Metal Night LIVE во Баба. Гостуваат Embriothomy - Скопје (Death Metal) и Paralizer - Титов Велес (Нова постава, нов материјал). Повелете на 08.02.2006 Среда со почеток во 21.00!

Никола Солев

Metal Night LIVE во Баба. Гостуваат Embriothomy - Скопје (Death Metal) и Paralizer - Титов Велес (Нова постава, нов материјал). Повелете на 08.02.2006 Среда со почеток во 21.00!

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »