речник контакт

Firefox - Гинисов рекорд во симнување

Звучи интересно? Се што треба да направите е да го симнете Firefox 3 во текот на „Симнувачкиот ден“ (Download day) и со тоа да помогнете во поставувањето на рекорд (највеќе симнувања на софтвер во текот на 24 часа).

Никола Солев

Звучи интересно? Се што треба да направите е да го симнете Firefox 3 во текот на „Симнувачкиот ден“ (Download day) и со тоа да помогнете во поставувањето на рекорд (највеќе симнувања на софтвер во текот на 24 часа).

Официјалниот ден на излегување на Firefox 3 ќе биде одреден на овој линк, на кој можете да ја внесете вашата e-mail адреса за да добиете известување и да станете дел од Spreadfirefox иницијативата. Моментално има 660 учесници од Македонија, што е многу малку во споредба со соседите (Србија 1895, Грција 4604, Бугарија 3694, Албанија 3650).

\"\"

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »