речник контакт

Floorplanner

Floorplanner е веб страна за планирање на вашиот животен простор. Доколку имате планови за реновирање или градење, оваа апликација може да ви заштеди многу главоболки.

Никола Солев

Floorplanner е веб страна за планирање на вашиот животен простор. Доколку имате планови за реновирање или градење, оваа апликација може да ви заштеди многу главоболки. Опремена е со готови предмети и објекти кои може со наједноставно повлекување и пуштање да ги распоредувате. Најпрво се регистрирате (бесплатно), а потоа вашиот труд можете и да го зачувате на веб страната. Доколку сакате некој да го види, има доста опции на кои што можете да го покажете.

Floorplanner

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »