речник контакт

Friends повторно

Популарната ТВ емисија Friends се враќа на ТВ откако шесте ѕвезди се согласиле да одглумат во четири едночасовни специјални емисии.

Никола Солев

Популарната ТВ емисија Friends се враќа на ТВ откако шесте ѕвезди се согласиле да одглумат во четири едночасовни специјални емисии. Според hollywood.com, актерите Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer и Matthew Perry се согласиле за по 5 милиони долари одделно со NBC. Сценаристите веднаш почнале со пишување на скриптите, кој ќе бидат издадени следната година. Aniston била последната што се согласила со договорот.

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »