речник контакт

Google истант пораки преку e-mail

Google Inc. ќе воведе во наредните недели поедноставен начин на конверзација за своите корисници преку инстант пораки од самиот прелистувач, користејќи го својот e-mail.

Никола Солев

Google Inc. ќе воведе во наредните недели поедноставен начин на конверзација за своите корисници преку инстант пораки од самиот прелистувач, користејќи го својот e-mail.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »