речник контакт

Google Calendar

Поедностави си го животот. Организирај се и опушти се.

Никола Солев

Поедностави си го животот. Организирај се и опушти се. Организацијата на твоите обврски не треба да ти претставува товар. Затоа е креиран Google Calendar - бесплатен online календар кој што можете да го делите. Со Google Calendar многу е лесно да водите евиденција за сите настани кои ви се од значење - родендени, годишнини, натпревари, состаноци и сл - се на едно место. Користејќи го Google Calendar, можете да додавате настани и покани, најдобрата опција е што календарот може да го делите со пријателите или фамилијата (или само за вас) и на тој начин тие да имаат информација што се случува со вас. Со Google Calendar може и дапребарувате во вашите записи. [url=www.google.com/calendar]Google Calendar[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »