речник контакт

Kнижарница под отворено небо

Десетина македонски издавачи на велешани им ги понудија нивните изданија во единствената книжарница под отворено небо.

Петар Печков

Десетина македонски издавачи на велешани им ги понудија нивните изданија во единствената книжарница под отворено небо.

Во рамките на летниот саем на книгата повеќе од илјада наслови се најдоа пред
велешката јавност, која на овој начин може да набави книга бидејќи во градот десет години нема книжарница.

Култура, Матица Македонска, Табернакул, Топер, Детска радост, Феникс, нудат книги од познати домашни и светски писателски имиња по поволни цени, некои намалени и за 50

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »