речник контакт

Mолња над Велес

Невреме во Велес, громогласно...

Никола Солев

\"\"


\"\"


\"\"


\"\"


\"\"


\"\"

\"\"

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »