речник контакт

Microsoft го пласираше Silverlight (замена за Flash)

Microsoft Silverlight е додаток (plugin) компатибилен со повеќе прелистувачи и повеќе платформи, наменет за следната генерација на богати интерактивни веб апликации. Во суштина Silverlight е новата конкуренција на Flash веб апликациите.

Никола Солев

Microsoft Silverlight е додаток (plugin) компатибилен со повеќе прелистувачи и повеќе платформи, наменет за следната генерација на богати интерактивни веб апликации. Во суштина Silverlight е новата конкуренција на Flash веб апликациите.

Повеќе детали на http://www.microsoft.com/silverlight/default.aspx

АНКЕТА »

Дали 8-то место на ФК Борец во Првата лига ги задоволи вашите очекувања?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »