речник контакт

ONE го победи VIP

Локалната власт во наредниот период ќе разговара на ONE телефонијата

Петар Печков

Педесетната вработени во локалната власт како и исто толку поединци од раководствата на основните  и средни училишта, библиотеката, ЈП Девен и Парк спорт, Народниот музеј ќе бидат приклучени на новиот телефонски оператот  ONE .

И велешките советници, нивните  службени теелфонски броеви, ќе бидат дел од новата телефонска мрежа.

Тој победи на јавниот оглaс кој го распиша општина Велес. Словенците имале далеку подобра понуда отколку  VIP  додека T-mobile  задоцниле со поднесувањето на понудите за четири минути.

 Најавите се дека броевите сите овие лица ќе ги задржат, но ќе мигрираат од досегашниот корисник  T- mobile  во новиот ONE.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »