речник контакт

Optimus keyboard

Погледнете ја оваа тастатура што наскоро би се продавала и кај нас. Наскоро=Не се надевај дека ќе дочекаш.

Зоран Николов

Погледнете ја оваа тастатура што наскоро би се продавала и кај нас. Наскоро=Не се надевај дека ќе дочекаш. Линкот за страницата: [url=www.artlebedev.com/portfolio/optimus/]http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »