речник контакт

PAINTBALL на Скопско Лизгалиште

PAINTBALL СРЦ Кале (Лизгалиште), секој ден до 24 часот. Нескротлива страст, огромна возбуда, незаборавна забава, експлозија на адреналинот...

Аница Солева

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »