речник контакт

Pamel-чето

Ај да се замезиме малку или ако сакате и да си поиграме малку одбојка! За топки ќе се снајдеме.

Никола Солев

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »